Ruim vier jaar lang is mijn vrouw liefdevol verzorgd in Zorgrésidence Regina. Het was een moeilijke tijd toen duidelijk werd dat zij niet langer thuis kon wonen, maar de warmte en persoonlijke aandacht die ze bij Regina ontving verzachtten de pijn. Het huis voelde al snel vertrouwd, we hadden een prachtige, sfeervolle kamer waar we veel tijd samen hebben doorgebracht. Door de kleinschaligheid is er veel mogelijk in dit huis. De medewerkers doen er alles aan om het de bewoners en hun familie zo prettig mogelijk te maken. Het eten wordt dagelijks vers bereid in eigen keuken, er staan altijd verse bloemen op tafel en de tuin wordt goed onderhouden, belangrijke zaken die bijdragen aan een prettige, huiselijke sfeer.

Toen de laatste levensfase van mijn vrouw was aangebroken werd het contact met de medewerkers nog intensiever. De persoonlijke betrokkenheid en respectvolle zorg maakt dat wij als familie deze periode als zeer waardevol hebben ervaren. We hebben waardig afscheid kunnen nemen en denken met warme gevoelens terug aan Zorgrésidence Regina.

Henk Lesterhuis

Zorgrésidence Regina was in mijn geheugen gebleven omdat mijn schoonmoeder daar begin jaren ’90 een aantal maanden zeer liefdevol en zorgzaam tot aan haar overlijden is verzorgd. Daarom heb ik hen in november 2018 ook weer benaderd om de vriendin van mijn schoonmoeder in Zorgrésidence Regina op te nemen. Ook zij werd naar volle tevredenheid tot aan haar overlijden verzorgd en ik heb weer mogen zien en meemaken hoe hier met toewijding, aandacht en liefde voor de bewoners wordt gezorgd. Chapeau!

 

Zorgresidence Regina was meer dan 8 jaar geleden een crisisplaats voor onze moeder. Al snel bleek zij daar op haar plek te zitten en waren ook wij als kinderen gelukkig met de liefdevolle zorg. Wij hebben nooit meer verder gekeken naar andere zorginstellingen. Recent is zij hier overleden.
Liefdevol, respectvol, zorgzaam en hartverwarmend. Dat zijn woorden die passen bij Zorgresidence Regina in Velp. Vanaf dag één tot aan het laatste moment is zij omringd met veel warmte. Zij heeft al die jaren fantastische zorg en aandacht gekregen! Onze moeder is lang bedpatiënte geweest. Zij lag er altijd fris en verzorgd bij. De liefde en oprechte aandacht voor onze moeder deed haar -en ons- goed. Wij als kinderen voelden ons altijd welkom. Op een bepaalde manier voelde het ook voor ons een thuis. Al die jaren werd al het bezoek gastvrij ontvangen. Koffie, of een kopje soep mee eten, alles kon. Bij bijzonderheden of veranderingen werden wij tijdig geïnformeerd en beslissingen gingen in goed overleg.
Zo liefdevol onze moeder onthaald, zo liefdevol en respectvol heeft zijn Zorgresidence Regina verlaten. Wij willen al het personeel, verzorging/verpleging, medewerkers activiteitenbegeleiding en medewerkers in de tuin en de keuken, enorm bedanken voor alle liefde, zorg en toewijding die zij onze moeder al die jaren hebben gegeven. Zij verdienen wat ons betreft allemaal een enorme pluim!

Met oprechte groet en veel dankbaarheid, Wilma, Annelies en Kees Verboom.

Beste allemaal,

Hierbij willen wij alle medewerkers van “Zorgresidence Regina” ontzettend bedanken voor de liefdevolle verzorging van onze moeder, mevrouw Dinie Klappers-van Reen, in de laatste tweeënhalf jaar van haar leven. Wat een geluk dat wij, vlak voordat wij een beslissing moesten nemen voor een verpleeghuis in Den Haag of in Arnhem, per toeval werden getipt voor “Zorgresidence Regina”.
Vanaf de eerste dag voelde onze moeder zich thuis. Ze was in een warm bad terecht gekomen. Nooit heeft zij nog geïnformeerd naar haar eigen woning. Onze moeder zag er altijd netjes uit, mooie gekapte haren en verzorgde kleding. Zij was gelukkig bij jullie. Zingen en dansen, iets wat zij al jaren niet meer had gedaann, beleefde ze bij jullie. niets was teveel, een aai, een kus, een grapje, een bitterbal en s’avonds een advocaatje met slagroom…
De liefdevolle en pesoonlijke aandacht van het personeel naar onze moeder, ondanks haar soms nukkige gedrag, zal ons altijd bijblijven..
Door de grote afstand namen jullie een zorg bij ons weg. Wij wisten dat onze moeder het goed had bij jullie. Nogmaals bedankt!

Hans en Marjorie, Harry en Ceciel, John en Constance Klappers

LIEVE VERZORGERS VAN A TOT Z

Door een groot toeval kregen wij ‘n tip voor Zorgresidence ” Regina” als “thuis”voor Mama. Daar hebben wij nooit spijt van gehad, het was een GOUDEN tip. Een prachtig huis, voor kleinschalige opvang, een huislijke sfeer en uitstraling, met een kat, een vogel in een kooitje, een gezellige tuin, maar vooral fijne, lieve verzorgers, die zelfs Ma aan het zingen en schilderen kregen. Dat laatste resulteerde in ‘n waar kunstwerk en gaf zelfs een warme uitstraling aan haar eigen afscheidskaart. Ook tijdens haar laatste dagen, waarop haar haren nog netjes werden gekruld, jullie haar met zorg en liefde omringden, werden ook wij liefdevol opgevangen en voorzien van een natje en een droogje. Het medeleven en de warme belangstelling tijdens de avondwake en de afscheidsdienst, hebben ons veel goed gedaan. Al is het werk, wij willen toch graag laten weten, dat we alles, maar vooral jullie in het bijzonder, zeer waarderen.

DUIZEND MAAL DANK

 

Wij, de kinderen van Mevrouw Buren van Veldhuizen, willen jullie allemaal hartelijk bedanken. Onze lieve moeder heeft een fijne, gezellige en warme tijd gehad in Regina. Bijna 2 jaar, op 2 dagen na, mocht zij bij jullie wonen, in dat mooie en warme huis. Niets was jullie teveel, altijd was er aandacht en liefde voor haar, een vriendelijke en liefdevolle verzorging, een aai over haar bol, een grapje, lekker eten een fijn en warmbad zoals ze zelf vaak aan ons vertelde. Het is stil nu zij er niet meer is, maar er zijn mooie herinneringen om te koesteren.

Een lieve groet van,

Gerda, Gerard, Hennie en Willy van Buren

 

Met een lach op ons gezicht kunnen wij terug kijken op een heel hartelijk en warm verblijf van Mevr. Aleven-Looman de afgelopen 4 maanden, in Zorgrésidence Regina. Haar wens was, (als de mogelijkheid daar zou zijn) naar Didam terug te keren. En ineens is het dan zover en realiseer je je dat het team van Zorgrésidence Regina in een korte periode van mijn moeders/zus verblijf, haar een gezellige, huiselijk en veilig gevoel hebben kunnen geven. Ook de gastvrijheid naar het bezoek dat zij heeft mogen ontvangen kunnen we erg waarderen. Hiervoor willen wij jullie allen hartelijk danken. Veels succes met de verbouwing en al het goeds van de wereld gewenst voor het team en de bewoners. Wij gaan jullie zeker missen.

Lieve groeten,

Mevr. Aleven-Looman en haar Familie.

 

Een liefdevol, gastvrij, kleinschalig verpleeghuis. Heeft oog voor haar bewoners. De bewoners staan hier echt centraal. Maaltijden worden nog in eigen keuken gekookt. Gaan flexibel met bezoek om. Vriendelijk personeel.

Een zeer warme ontvangst (crisisopvang), met fantastische medewerkers, voor wie niets te veel is. Gelukkig was er goed contact, aangezien we op afstand woonden. Er is veel liefde voor de bewoners. De overdracht naar permanente behuizing was toppie!

 

 

Zorgresidence Regina.

Wat een gelukkig toeval dat deze zorginstelling op onze weg kwam toen we voor onze steeds meer dementerende moeder een geschikt onderkomen zochten.

Alsof het zo heeft moeten zijn.

Al meteen tijdens het intake gesprek bleek de enorme mate van empathie en toegenegenheid van de zijde van de leiding.

Lustte mijn moeder nu witte of rode wijn ?

Van welke muziek hield ze ?

En noem maar op, fantastisch.

Mijn dank gaat uit naar het verplegend personeel welke gemotiveerd aanwezig is.

Niet alleen hun ultieme geduld maar ook hun onaf latende inzet en vriendelijkheid, niet alleen waar zulks het directe contact met mijn moeder betrof, maar ook de communicatie met de familie.

Het zal ons voor altijd bijblijven.

Eens en te meer blijkt hier het belang van kleinschaligheid en overzichtelijkheid uit.

Zorgresidence Regina kan zeker worden beschouwd als een weldadige oase in het turbulente landschap van de psychogeriatrische zorg die door een ieder, werkzaam in dit huis, op een voorbeeldige wijze wordt geleverd.

Kortom, een voorbeeld ter navolging elders.

Maarten, Michael en Marlies Brandt.

 

 

Nieuws
Nieuws
Contact
Arnhemsestraatweg 21 6881 NC Velp (G) 026-362 09 64 mail@regina-zorgresidence.nl